DO-JO KATANA, POSTOJNA

DO-JO KATANA, POSTOJNA
Katana Team Sovenija, Pod kolodvorm 8, 6230 Postojna, Mešane borilne veščine, kicboxing, mma, BJJ, Kobudo orožja, Kendo, Iado, Jeet Kune DO ....070 366 532

Kung fu panda

Slovenska kadetska in mladinska reprezentanca,Svetovno prvenstvo v kickboxingu WAKO Beograd 2010

Slovenska kadetska in mladinska reprezentanca,Svetovno prvenstvo v kickboxingu WAKO Beograd 2010
Eden od naših realnih ciljev v bododčnosti je dosežen z uvrstitvijo naših mladih članov Katana Team-a Slovenija iz Postojne v kadetsko in mladinsko reprezentanco Slovenije. Na fotografiji reprezentanca Slovenije v glasbenih formah

30 april 2009

Naši najmlajši člani Katana Team-a ponovno zelo uspešni na državnem prvenstvu v kickboxingu

04.04. 2009 je bil v Ormožu II. turnir za državno prvenstvo KBZS v semi in light contactu. Sodelovalo je 220 tekmovalcev in tekmovalk iz 18 slovenskih klubov. Za Katano so v semi contactu nastopili Petar Ašanin(12), Luka Gregorn(9)in Nikolina Ana Majkić (9).


...predstavitev klubov in sodnikov, ter državna himna...

Petar Ašanin je nastopil v kategoriji dečki do 155cm in izgubil borbo z minimalno razliko 2:1. Žal je bil premalo aktiven in ni izkoristil mnogo prilik, ki mu jih je ponujaj nasprotnik, ki se je večinoma umikal in namesto, da bi takrat prevzel pobudo in izvedel napade do koncu se je umikal tudi Peter. Kljub temu se pri njemu počasi kaže napredek v borbah a za kaj več bo potrebno še veliko več treninga, ter volje in vztajnosti in predvsem tekem, da pridobi čim več prepotrebnih izkušenj. To borbo je izgubil večinoma zaradi svoje neizkušenosti.


...Petar Ašanin v akciji, kjer se vidi, da ima roke preveč spuščene in se ni pokriva glave...

Potem je nastopila tudi Nikolina Ana Majkić v kategoriji deklice do 10let do 145cm in imela borbo s svojo standardno nasprotnico iz Pon Do Kwana Tino Baloh. Žal je bila tokrat Nikolina premalo zbrana in je Tina zasluženo zmagala. Tako je Nikolina Ana kljub porazu osvojila 2.mesto saj je imela srečo z žrebom in je v 1/2 šla naprej brez borbe. Osvojila je tudi 1.mesto deklice do 10 let do 135cm brez borbe saj tokrat ni bilo prijavljenih drugih tekmovalk.


2.mesto N.A.Majkić, 1.mesto Tina Baloh, 3.mesto Larisa Latič

Najbolj pa je presenetil mene tako kot tudi druge in tudi selektorja g.Sitarja naš novinec v Katana Team-u Luka Gregorn, ki je prepričljivo zmagal turnir in osvojil 1.mesto. Spopadel se je že z znanima nasprotnikoma iz KBV Ptuj, katere vodil selektor Sitar Vladimir in celo eno borbo zmagal predčasno saj si je Luka nabral 6 točk razlike in po tekmovalnih pravilih KBZS to pomeni avtomatično konec borbe in zmaga. Najbolj je bilo smešno , da tudi sam ni dojel v prvem trenutku kaj je storil in dosegel, potem pa smo bili vsi izjemno veseli in mu čestitali prvo turnirsko zmago na državnem prvenstvu, kar je velik uspeh za Lukata in tudi za Katana Team. Postojna. Predvsem je pokazal zelo inteligentno borbo in taktiko in je ves čas poslušal moja navodila , ter nabral ogromno točk z visokimi nožnimi krožnimi udarci v glavo ali mawasi geri, ki prinašajo 2 točki, kar mu je prinelo veliko prednost in zmago.Poleg tega je ta zmaga rezultat tudi njegovega rednege treninga in vztrajnosti, resnostni in zagrizenosti na treningih. Luka trenira šele dobrih 8 mesecev, kar kaže na izjemne talent.


2.mesto Popošek Nejc, 1.mesto Luka Gregorn, 3. mesto Štrucl Štefan Jakob in Šulek Patrik semi contact dečki do 145cm do 10let





Na koncu lahko dodam le še to, da sem ponovno izjemno ponosen na naše najmlajše tekmovalce ,pa ne samo zaradi dorbih rezultatov, ma kaj dobrih, odličnih...ampak tudi zaradi odnosov med njimi in do kluba, ter mene kot trenerja in tudi zato, ker postajajo prava ekipa v smislu prijateljstva, podpore in navijanja med njimi in to so osnove za dober team (TEAM = T=truth, resnica E=esteem, spoštovanje A=attitute, odnos, drža M=motivation, motivacija) Upam, da se nam bodo v bodočnosti pridružili še kakšni novi mladi fantje on dekleta, ki bodo izrazili željo biti v Katana Teamu saj je to nekaj posebnega in tudi ne more vsak tekmovati, ter si morajo otroci zaslužiti z resnim in trdim delom, ter vztrajnostjo in rednimi treningi, kar si naši otroci definitvo so.


Lp
mojster

0 komentarji:

URNIK TRENINGOV

KICKBOXING (light, full contact, K-1, Low Kick)
odrasli od 16 leta dalje: pon., sreda, petek od 19h do 20.30h

KICKBOXING (semi contact, glasbene forme,)
otroci od 8 leta do 15 leta: torek, sreda, petek od 17.30 do 19h

MMA (Jeet Kune Do, Brazilian Ju Juitsu)
odrasli od 16 leta dalje: torek,četrtek od 20.30h-22.00h

KOBUDO(Bo,Sai,Nunchacku,Kama,Tonfa+Escrima)
odrasli in otroci : torek, četrtek od 19h do 20.30h

KENDO in IAIDO ponedeljek in četrtek od 17.30h do 19.00h


SOBOTA trening za vse od 10h do 13h!

DOPOLDANSKI TRENINGI za vse vsak dan od 10.30 do 12h!

TAI CHI CHUAN odrasli ponedeljek, sreda,petek od 20.30 do 21.30

CENE : veljajo za vsako posamezno disciplino enako za minimalno 4 treninge na teden , lahko pa tudi več ali lahko kombinirate 2x kickboxing 2x kobudo itd...!

Vpisnina :2o€ (ob vpisu ,enkratna)
Članarina : otroci 40€, odrasli 50€
Individualni trening 10€/ura
Pousti: za tri mesece plačilo v naprej 5€/na mesec, za 6 mesecev naprej 10€/na mesec popusta

Do-jo Katana, Epicenter B2, Postojna

Do-jo Katana, Epicenter B2, Postojna

Kobudo (nunchacku + bo)

Kobudo (nunchacku + bo)