DO-JO KATANA, POSTOJNA

DO-JO KATANA, POSTOJNA
Katana Team Sovenija, Pod kolodvorm 8, 6230 Postojna, Mešane borilne veščine, kicboxing, mma, BJJ, Kobudo orožja, Kendo, Iado, Jeet Kune DO ....070 366 532

Kung fu panda

Slovenska kadetska in mladinska reprezentanca,Svetovno prvenstvo v kickboxingu WAKO Beograd 2010

Slovenska kadetska in mladinska reprezentanca,Svetovno prvenstvo v kickboxingu WAKO Beograd 2010
Eden od naših realnih ciljev v bododčnosti je dosežen z uvrstitvijo naših mladih članov Katana Team-a Slovenija iz Postojne v kadetsko in mladinsko reprezentanco Slovenije. Na fotografiji reprezentanca Slovenije v glasbenih formah

26 maj 2009

Nove izkušnje, nove medalje...Adria Open Pula 23.05.2009


Gorazd Demič(14)2x srebrna, Mišo Dostanič(15)bron, Petar Ašanin(12)2xbron, Luka Gregorn(9)bron in zlato, trener Slavko Majkić...zadovoljen, ponosen...

Prejšno soboto 23.05.2009 se je Katana Team Postojna udeležil mednarodnega že četrtega po vrsti turnirja v kickboxingu Adria Open v Puli na Hrvaškem. Poleg nas so se udeležili še Pon Do Kwan iz Zagorja in Kit Izola, ter smo skupno osvojili kar 30 medalj med 22 klubi in 274 tekmovalci iz Hrvaške, BIH in Slovenije. Naši najmlajši so se borili za medalje v disciplini semi contact in light contact , ter osovojili 7 medalj, 4x born, 2 srebro in 1 zlato je bil končni izkupiček. Žal se turnirja nista udeležila Matej Uršič (18) in Nikolina Ana Majkić (9) sicer bi lahko uspeh bil še večji. Največje prijetno presenečenje nam je pripravil Luka Gregorn, ki je po hitro izgubljeni prvi borbi med dečki do 10 let do 32 kg, stisnil zobe in seveda z mojo pomočjo konstruktivne kritike, pokazal kaj zna in zmagal prepričljivo dve borbi in osvojil 1.mesto med dečki do 10 let nad 32kg.


.."kaj je zdaj?...kje je moja medalja?...šampionska poza ha hha





No drugo prijetno presenečenje je bil Mišo Dostanič, ki se je prvič v življenju sprobal v light contact borbah in prikazal zelo srčno borbo, ter izgubil tesno 2:1 proti domačemu tekmovalcu iz KBK Lav, Medulin...kar je razumljivo, saj se to ponavadi dogaja v gosteh proti domačinom in še vsi sodniki so bili iz Hrvaške, po moji oceni in mišljenju pa je zmagal in je tudi on lahko izjemno zadovoljen. V določenih trenutkih bobre sem mislil, da bo celo odnehal zaradi kondicije a je stinil zobe in celo nekajkrat skoraj nokautiral nasprotnika. Nato se je sprobal še do 74kg vendar je bil nasprotnik očitno težji in kvalitetnejši, tako, da je po močnem prejetem udarcu v telo predal borbo. Zelo sem vesel in še bolj bom , če bo tako nadaljeval in se pridružil Katana Team-u naslednje leto tudi na državnem prvenstvu. Letos pa bo imel še vsaj dve priliki nabirat izkušnje na Slovenia in Croatia Open konec leta.


...Mišo Dostanič 3.mesto mladinci/člani nad 16 let do 69kg light contact





Tudi za čestitat je Gorazdu Demiču in Petru Ašaninu na osvojenih medaljah a z prikazanim ne morem biti zadovoljen saj nista bila niti blizu zmage. Del odgovornosti za njihov nastop je tudi na meni kot njunega trenerja, saj jih očitno nisem uspel dovolj pozitivno motivirat in pripravit na borbe. Žal Petar čim zve ,da ima medaljo v rokah po srečnem žrebu, se ne potrudi dovolj, da bi tudi zmagal in se zadovlji že z samo medaljo. Med bobro je zelo nezbran in ne posluša mojih navodil, ter je dobival res zelo smešne točke in celo držal roko na nasprotnikovi glavi in pričakoval, da mu bo sodnik , kar podaril točko, namesto, da bi zvedel udarec itd...zaradi ne pokrivanja glave in držanja rok v gardu je prejemal kar zapovrstjo udarce v glavo itd...veliko dela nas še čaka, da bomo to popravili in, da bo začel razumeti sama pravila semi contacta, taktiko borbe in tudi na samo motivaciji bomo morali veliko spremeniti.


...Petar Ašanin 3.mesto kadeti do 42kg in do 47kg...

Gorazd Demič pa je imel dve borbe med st.kadeti v lightu do 69kg in nad 69kg in žal obe izgubil prepričljivo saj dejansko ni zadal niti enega pravega udarca nasprotnikom. Bil je očitno nemotiviran,zaradi negativne avtosugestije in zelo počasen, ter je delal na silo, kar je verjetno botrovalo čakanje na nastope in precej slabi pogoji v dvorani, kjer je bilo cca 30 stopinj. Tudi pred samo borbo se ni dovolj dobro ugrel. Vendar to ne sme biti opravičilo saj tako kot je bilo nam je bilo tudi vsem ostalim in samo tisti najmočnejši tako fizično predvsem pa psihično to zdržijo in je to potem ločnica med najboljšimi in povprečnimi. Z Gorazdom bom moral še precej delat na sami tehniki in predvsem hitrosti, še največ pa na psihični pripravi.


Gorazd Demič 2.mesto light contact st.kadeti 13-15let do 69kg in nad 69kg

Na koncu sem v celoti lahko zelo zadovoljen saj smo šli na ta turnir nabirati nove izkušnje in mislim, da smo jih nekaj tudi nabrali, poleg tega pa upam, da bomo vsi skupja z mano vred potegnili najboljše tako iz dobrih kot iz slabih izkušenj in se nekaj novega naučili iz tega in tako naredili en korak naprej v našem razvoju. Po tekmi smo se odšli še skopati v staro kasarno pri Puli, da so se fantje osvežili po nekj urni savni v dvorani. Zahvalil bi se spet Gorazdovemu očetu Zlatku Demiču, ki nas je spremljal in je bil ponovno naš voznik,ter nam s tem veliko olajšal celotno organizacijo.


...uuuf osvežitev je prijala vsem , razen Petru, ki se ni upal v vodo ha ha ha

...v nadaljevanju še posnetki borb...

0 komentarji:

URNIK TRENINGOV

KICKBOXING (light, full contact, K-1, Low Kick)
odrasli od 16 leta dalje: pon., sreda, petek od 19h do 20.30h

KICKBOXING (semi contact, glasbene forme,)
otroci od 8 leta do 15 leta: torek, sreda, petek od 17.30 do 19h

MMA (Jeet Kune Do, Brazilian Ju Juitsu)
odrasli od 16 leta dalje: torek,četrtek od 20.30h-22.00h

KOBUDO(Bo,Sai,Nunchacku,Kama,Tonfa+Escrima)
odrasli in otroci : torek, četrtek od 19h do 20.30h

KENDO in IAIDO ponedeljek in četrtek od 17.30h do 19.00h


SOBOTA trening za vse od 10h do 13h!

DOPOLDANSKI TRENINGI za vse vsak dan od 10.30 do 12h!

TAI CHI CHUAN odrasli ponedeljek, sreda,petek od 20.30 do 21.30

CENE : veljajo za vsako posamezno disciplino enako za minimalno 4 treninge na teden , lahko pa tudi več ali lahko kombinirate 2x kickboxing 2x kobudo itd...!

Vpisnina :2o€ (ob vpisu ,enkratna)
Članarina : otroci 40€, odrasli 50€
Individualni trening 10€/ura
Pousti: za tri mesece plačilo v naprej 5€/na mesec, za 6 mesecev naprej 10€/na mesec popusta

Do-jo Katana, Epicenter B2, Postojna

Do-jo Katana, Epicenter B2, Postojna

Kobudo (nunchacku + bo)

Kobudo (nunchacku + bo)